Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для тих, котрі полюбляє приготуванням, проте злиться через бардак серед своїй кухні!
Хочу відкрити вам пригодою, що трапилася у мене попереднього тижня. Моя принцеса попросила, аби як кулінарний експерт приготувала щось унікальне до великої події. Я, як завжди, звичайно, почала гортати рецепт у інтернеті і отримала несподіванку. Провела цілісних 1.5 години, і це ще щастя!, переходячи із блогу у бік сайт! Одні варіанти виявилися нереально заплутані, декілька - із дивними продуктами, треті - із купою реклами. Та ось потім раптово я мені спало на думку про цей порятунок сайт й просто за п’ять хвилин, і це факт! вишукала - той самий варіант! Ця знахідка став до безтями простим, що в результаті навіть 12-річна помічниця спромоглася своїй мамі взяти участь. В результаті наш тандем спекли неймовірний торт, який став справжнім прикрасою вечора. Тепер навіть ті, хто раніше сумнівався мої найкращі знайомі не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті ти відкрила настільки чудовий рецепт?"
Сайт
Reply

Messages In This Thread
Для тих, котрі полюбляє приготуванням, проте злиться через бардак серед своїй кухні! - by Adelineseise - 08-21-2025, 12:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)