Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для, хто іноді прагне кулінарією, проте ненавидить бардак на приготуванні!
Хочу розповісти пригодою, яка пригодилася з мене попереднього тижня – уявіть собі!. Дочка замовила, аби як кулінарний експерт зробила один неймовірне до її ДР. Я, звісно ж, навіть не задумуючись, кинулася вишукувати ідею на просторах Google і отримала несподіванку. Провела цілісних півтора години, стрибаючи із ресурсу на черговий кулінарний портал! Перші варіанти виявилися надто складні, інші - із екзотичними продуктами, ще кілька - серед тоннами банерів. І згодом як же я згадала щодо цей дивовижний ресурс й менш ніж за п’ять хвилин, і це факт! вишукала - мрійливий рецепт! Варіант виявився так зрозумілим, що навіть навіть моя ще дуже молода доця змогла своїй мамі стати справжнім підручним. Наприкінці наш тандем зробили дивовижний солодкий шедевр, і він перетворився на ідеальним відкриттям свята. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої найкращі знайомі цікавляться: "На якому сайті ти знайшла такий собі чудовий рішення?"
Сайт
Reply

Messages In This Thread
Для, хто іноді прагне кулінарією, проте ненавидить бардак на приготуванні! - by MampiPeeda - 07-21-2025, 10:17 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)